Persondatapolitik for nyhedsbreve

Jeg udsender et nyhedsbrev pr. mail på den mailadresse, som du har tilmeldt dig med. I nyhedsbrevet vil du finde inspiration og viden om udstillinger, aktiviteter, events, materialer og andet relevant for din egen kunstneriske udfoldelse og udvikling.

Indsamling af personoplysninger
For at kunne sende nyhedsbrevet indsamler og behandler jeg følgende personoplysninger om dig:

For- og efternavn
E-mailadresse
Samtykke

For at modtage vores nyhedsbrev skal du give dit samtykke. Det sker i forbindelse med tilmeldingen, når du bekræfter din e-mail adresse.

Videregivelse af dine personoplysninger
Når du tilmelder dig, videregiver jeg dine personoplysninger til Mailchimp, som leverer den tekniske platform for mit nyhedsbrev. Oplysningerne bliver kun anvendt af databehandleren til udsendelse af nyhedsbreve og bruges ikke til andre formål. Du kan læse mere om Mailchimps datahåndtering i Section 5.E.(ii) af Mailchimps Privacy Policy.

Afmelding
Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde nyhedsbrevet – enten via linket i bunden af nyhedsbrevet eller ved at skrive til mig på ls@lonesteiness.dk. Ved afmelding stopper jeg straks med at sende nyhedsbreve til dig.

Brug og opbevaring af personoplysninger
Jeg bruger kun dine personoplysninger i forbindelse med markedsføringsmæssige tiltag. Jeg giver ikke dine personoplysninger videre til tredjemand.

Jeg gemmer dine personoplysninger, så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet og i højst to år derefter. De personoplysninger, jeg bruger til udsendelse af nyhedsbrevet, har du selv afgivet.

Dine rettigheder
Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du mener, at behandling af dine personoplysninger ikke lever op til lovgivningens krav. Inden da, hører jeg naturligvis gerne fra dig.

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige (mig):
Billedkunstner Lone Steiness
Herringløse Bygade 26C
4000 Roskilde
Telefon: 51516569
Email: ls@lonesteiness.dk