Børnekursus i voksmaling – Encaustic Art, 8+ år

Den bedste måde at bruge en adventssøndag på. Vær med til noget nyt og helt vildt sjovt Det er for børn…men voksne må godt komme med, hvis de lover at være lige så løsslupne og nysgerrige som børn.

14717288_10209414967345291_6281893768700759707_nVi skal male med varm voks 🔥 Det er ikke farligt 🙂 Det er hot! Det er sjovt! Det er vildt! Det er levende!

Der er noget for alle på dette kursus, hvor du kan skabe de skønneste, sejeste billeder på en let og legende måde. Og der er helt uden pensel! Men med varm voksfarve. Du kommer til at prøve fx:

❥ VOKS GRAFITTI
❥ VOKS FISK
❥ VOKS LANDSKABER
❥ VOKS FANTASI
❥ VOKS DRYP
❥ VOKS STRYG

Vi maler med voks-strygejern og voks varmeplade. Kurset er for alle børn 8+ år og evt. deres voksne forældre eller bedsteforældre. Det kræver ingen forudsætninger udover barnlig legeglæde. Alle kan være med og får egne kunstværker med hjem.

AJ, DET LYDER SJOVT. JEG VIL VÆRE MED.

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄Du kan fx bruge dine kunstværker til julekort eller ramme dem flot ind og give dem i julegave. Du kan også købe dit eget udstyr, så du kan fortsætte derhjemme…eller ønske dig det i julegave 🎁 🎁 🎁 🎁 🎁

Dato: Søndag den 4. december 2016
Tid: kl. 10:00-12:00
Sted: Billedkunstner Lone Steiness, Lysallen 11B, 4000 Roskilde.
Pris: 147,- kr incl. alle materialer, udstyr og undervisning. Saft og snacks undervejs og i pausen.

Hør her, hvad et par piger siger om voksmaling:
“Det er sjovt og hyggeligt. Jeg kan lave mange forskellige ting ud af det. Det bliver flot. Jeg føler mig lidt som en kunstner”. Solbjørk, 9 år.
“Det er underholdende. Hver gang kan jeg prøve nye ting af, som jeg ikke havde tænkt på sidste gang. Det er sjovt. Jeg har rigtig meget lyst til at male igen”. Anna, 10 år.

TILMELD DIG NU!