Doodling kursus – krusedulle workshop

Duller er ikke piger med rød læbestift, men krusedulle mønstre, du kan lave de flotteste billeder af. Du kender det måske som DOODLING. De fleste har en personlig “dulle”. Har du lyst til at finde din?

Du doodler sikkert allerede, dvs laver kruseduller, fx når du sidder og keder dig, snakker i telefon eller til et møde. Når vi doodler sammen i en workshop lærer du at sætte dine forskellige kruseduller sammen til et stort krusedullekunstværk. Du træner dine egne krusedullemønstre og lærer helt sikkert nogle nye. Kender du ikke noget til kruseduller og doodling, betyder det ikke en snus. De eneste, der er rigtig vigtigt, er, at du har lyst til at tegne og have det sjovt.

JA, JA! JEG SKAL VÆRE MED TIL AT DULLE.

Doodling eller kruseduller er en stærkt vanedannende aktivitet. Når du først er begyndt er det virkeligt svært at stoppe. Doodling en fantastisk aktivitet til at fremme koncentration, træne fokus og give ro. Af nogle betegnes det som AKTIV MINDFULNESS. Når du doodler, fortaber du dig nemlig ofte i mønstre, som giver hjernen en pause. Og når du er kreativ bruger du nogle andre “hjernemuskler”, end du sikkert gør til hverdag. Det er rigtig sundt for dig og dit mentale helbred! (ps….vidste du, at jeg også underviser i mindfulness….se mere på her eller følg mig på Facebook)

Jeg holder dette DOODLING kursus over to aftener, hvor du trin for trin bliver guidet frem til dit eget krusedulle kunstværk. Du får inspiration og træner mønstre. Skaber rammer for dine forskellige “duller”. Du kan også prøve at doodle med forskellige baggrund. Og når du går derfra, lover jeg, at du er bidt af en gal krusedulle pen. Doodling kræver ingen forudsætninger. Alle kan lave kruseduller.

Du skal ikke medbringe andet end smil og tegnelyst. Jeg sørger for alle materialer, som du kan tage med dig hjem. Du får din egen doodlebog og pen.

DET PRAKTISKE:

Dato: onsdag den 25/5 OG tirsdag den 14/6
Sted: Englegårdens Helsecenter Roskilde, Glimvej 7, Roskilde
Tid: kl. 19-20:30
Pris: 300,- incl. alle materialer

TILMELD DIG HER OG LEG MED.