Profil

Jeg er autodidakt kunstner, født 1971 i Esbjerg.

Jeg har altid haft kreativitet i mit liv, men udfoldet det på forskellig måde undervejs. I mit erhvervsmæssige virke har jeg arbejdet kreativt med ord og kommunikation og i mit private virke har jeg leget med lærredet siden 2002, men kun meget sporadisk og helt privat! Først i 2011 fik jeg virkelig gang i penslen og lyst, tid og lejlighed til virkelig at dykke ned i kunsten og lærredets muligheder. Jeg bruger arbejdet med penslen som en pause fra hverdagens hektiske liv og en måde at dykke ned i underbevidstheden og lade den tale med klar og tydelig stemme. Det kræver tillid at lade krop og hjerte styre penslen, mens hovedet holder pause.

Maleriet er blevet min grønne, livgivende oase. Med akryl maler jeg primært intuitivt og abstrakt og med masser af farver. Farverne gør mig glad og giver masser af energi, som jeg gerne vil give videre til beskueren. Jeg har arbejdet meget med adskilte farver for at give den enkelte farve selvstændigt liv og lade den fremstå med egen klarhed og styrke. Jeg henter primært inspiration fra eventyrenes og fantasiens verden, hvor at er tilladt når trolde, drager, helte, skurke og prinsesser lever side om side.

Udover akryl har jeg også ladet mig inspirere af voksmalingens muligheder. En gammel malekunst, som har fået fornyet interesse med moderne metoder og udstyr. Den varme voks har nogle særlige egenskaber fx. at kunne blive levende på ny, hver gang den møder varme. Det giver nogle helt unikke muligheder.

Jeg er tilknyttet Gulddysse Kulturgaard, som er et kreativt kulturmiljø, arbejdende værksted og udstillingssted for en masse forskellige kreative kunstarter, som gensidigt udvikler og inspirerer hinanden i arbejdet og udførelsen af deres kunst. Og så ligger det i den skønneste natur!