Kreativ arbejdsglæde

Der er masser af læring, samarbejde, sjov, indsigt og udsigt i de kreative processer, som kan bruges og overføres i mange andre sammenhænge. Derfor har jeg udviklet en række workshops, som kan gøre hverdagen fuld af leg, liv og læring,  uanset om det er på arbejdspladsen, til kunstforeningen, til børnefødselsdagen, til polterabend, til tøsehygge, til familieweekenden eller noget helt andet.

Kreativ arbejdsglæde

Masser af undersøgelser viser, at arbejdsglæde ikke kommer af frugtordninger, titler og bonus, men af gode relationer på arbejdspladsen og at gøre det muligt at nå resultater og gøre dem synlige.

Workshoppen Kreativ arbejdsglæde sprøjter sjov, latter og nye oplevelser ind i arbejdsrelationerne, samtidig med at den enkelte får oplevelsen af, hvad kreativitet kan gøre for arbejdsglæden i hverdagen. Der er nemlig masser af kreative aktiviteter – de behøver ikke at være med pensel og lærred – som kan bringes med ind i hverdagen og gøre det, undersøgelser viser er vigtigt; gavne relationerne, gøre mål mulige og synlige. Der skal bare nogle små tips til. På den måde kan du skabe arbejdsglæde både for dine kolleger og dig selv. Ville det ikke bare være fedt?

Vi bruger ca. 1½ time sammen til at udforske kreativitet og arbejdsglæde….og hvordan de kan hænge sammen. Alle prøver kræfter med nye kreative udfordringer og lægger farve på hverdagen enten i grupper eller individuelt. Vi slutter af med tips og tricks til, hvordan det kan overføres til hverdagen på arbejdspladsen.

Kontakt mig for pris og detaljer.
Og i mellemtiden…..smil….det smitter! 

Lidt praktik
Kørsel: Roskilde + 30 km er gratis, ellers aftaler vi nærmere
Lokaleforhold: afhængig af antallet af deltagere
Materialer: efter aftale, ikke incl.

Om mig
Jeg har arrangeret og gennemført adskillige workshops for grupper i virksomheder, foreninger og sportsklubber, både som kunstner og som ansvarlig for temadage, salgsmøder, medarbejderevents i adskillige jobs. Jeg har arbejdet professionelt med grupper og motivation som underviser, facilitator og inspirator. Og med stærke personlige oplevelser i bagagen ligger trivsel og arbejdsglæde mig meget på sinde. Vi bruger 1/3 af døgnet på jobbet, og hvis vi ikke trives har det afgørende betydning for resten af livet. Heldigvis er der meget vi selv kan gøre. Og her er kreativitet, innovation og det uventede stærke redskaber.