Børnefødselsdagen – den lille kunstner

Der er masser af læring, samarbejde, sjov, indsigt og udsigt i de kreative processer, som kan bruges og overføres i mange andre sammenhænge. Derfor har jeg udviklet en række workshops, som kan gøre hverdagen fuld af leg, liv og læring,  uanset om det er på arbejdspladsen, til kunstforeningen, til børnefødselsdagen, til polterabend, til tøsehygge, til familieweekenden eller noget helt andet.

Børnefødselsdagen – Den lille kunstner

Børn er fantastiske til at turde springe ud og bare lege sig til en kreativ udfoldelse, der giver de voksne baghjul. Og de fleste børn elsker det! Så hvad med at overraske fødselaren eller fødselsdagsgæsterne med en anderledes fest, som de ikke har prøvet før.

Voksworkshoppen: Den lille kunstner
Jeg tilbyder at gøre børnefødselsdagen ekstra kreativ med voksworkshoppen for børn, hvor alle fødselsdagsgæsterne får lov til at prøve kræfter med voksmaling. Jeg kalder workshoppen Den lille kunstner. En skøn, hurtig og legende let måde at male forunderlige, anderledes, skøre og skæve malerier på.

 

 

 

 
Vi bruger ca. 1-1½ time sammen og maler med varm voks ved brug af voksjern og voksplade. Det er hverken farligt eller svært. Alle kan være med. Jeg anbefaler dog at deltagerne er minimum 5 år, alternativt ifølge med en voksen. Jeg medbringer al udstyr og materialer, som er inkluderet i prisen.

På workshoppen får hvert barn mulighed for at kreere en række voksbilleder, som de får med hjem. Vi slutter af med at lave kunstpostkort, som naturligvis kan bringes med hjem eller sendes til dem, man har kær.

Pris: 2.000 kr incl. moms og incl. al udstyr, materialer, instruktion for op til 12 børn
Det hele er nemt og fleksibelt. Jeg kommer med alt materiale og udstyr. Sætter det hele op og er klar til at lege med børnene med engagement, kreativitet og glæde i fokus.

Lidt praktik
Kørsel: Roskilde + 30 km er gratis, ellers aftaler vi nærmere
Lokaleforhold: adgang til el er nødvendigt for at bruge voksjern og plade

Om mig
Jeg har stor erfaring i det kreative arbejde sammen med børn og har lavet en lang række workshops for børn og børn/voksne med voksmaling i kulturhuse, på biblioteker og på galleri. Og så har jeg en 8 årig datter, der bare ELSKER det! Og leger med hver gang, det er muligt.