Når samarbejde er en leg

Der er masser af læring, samarbejde, sjov, indsigt og udsigt i de kreative processer, som kan bruges og overføres i mange andre sammenhænge. Derfor har jeg udviklet en række workshops, som kan gøre hverdagen fuld af leg, liv og læring,  uanset om det er på arbejdspladsen, til kunstforeningen, til børnefødselsdagen, til polterabend, til tøsehygge, til familieweekenden eller noget helt andet.

Når samarbejde er en leg

Mangler I input og vinkler til samarbejdet i afdelingen, projektet, gruppen eller kontoret, kan workshoppen “Når samarbejde er en leg” give masser af energi, smil, kreativitet og samarbejdsglæde.

Vi bruger ca. 1½ time sammen med, hvor vi i fællesskab får kickstartet et nyt samarbejde eller ser et eksisterende samarbejde i et nyt – og måske mere farverigt – lys.

Workshoppen er en kombination af oplæg om kreativitet og samarbejde, øvelser i gruppen….og måske produktion af et fælles kunstværk eller to. Alt sammen med nye skæve vinkler på hinanden, processen og samarbejdet.

Kontakt mig for pris og detaljer.

Lidt praktik
Kørsel: Roskilde + 30 km er gratis, ellers aftaler vi nærmere
Lokaleforhold: afhængig af antallet af deltagere
Materialer: efter aftale, ikke incl.

Om mig
Jeg har arrangeret og gennemført adskillige workshops for grupper i virksomheder, foreninger og sportsklubber, både som kunstner og som ansvarlig for temadage, salgsmøder, medarbejderevents i adskillige jobs. Jeg har arbejdet professionelt med grupper og motivation som underviser, facilitator og inspirator. Og det er tydeligt, at der sker noget med samarbejdet, når alle skal arbejde sammen på en helt ny scene i det kreative univers. Det er grænseoverskridende for nogle, og en sjov leg for andre. Men ét er sikkert – alle går fra workshoppen med en ny forståelse for, hvad gruppen kan nå i fællesskab og hvordan gruppens samarbejde kan udvikles.

.