Mindful painting

Der er masser af læring, samarbejde, sjov, indsigt og udsigt i de kreative processer, som kan bruges og overføres i mange andre sammenhænge. Derfor har jeg udviklet en række workshops, som kan gøre hverdagen fuld af leg, liv og læring,  uanset om det er på arbejdspladsen, til kunstforeningen, til børnefødselsdagen, til polterabend, til tøsehygge, til familieweekenden eller noget helt andet.

Mindful painting

Når vi maler, har vi ofte en dømmende, tænkende måde at arbejde et kreativt udtryk frem på. At male med et mindfuldt udgangspunkt handler istedet om at mærke fremfor at tænke. At male uden at dømme. At slå den indre dommer fra og blot at være med det som kommer frem gennem kroppen, hånden og penslen. Det kræver lidt øvelse, men viser dig helt nye sider af dig selv.

Grundstammen i mindfulness er de tre N’er: nærvær, neutral og nysgerrig….som også kan oversættes til: accepterende, åben og til stede.

Udover mindfulness henter workshoppen inspiration fra Vedic Art, og handler derfor ikke om metoder til, hvordan du skal male, men istedet om metoder til at bringe dig i en tilstand, der finder vej til det, som er dybt inde i dig. Så du finder ro og tillid til få det ud på en kreativ ikke-dømmende måde.

Vi bruger ca. 2 timer sammen med inspiration og starte arbejdet med at få din indre stemme frem på lærredet. Det er hverken farligt eller svært. Alle har en indre kunstner gemt.

Kontakt mig for pris og detaljer.

Lidt praktik
Kørsel: Roskilde + 30 km er gratis, ellers aftaler vi nærmere
Lokaleforhold: afhængig af antallet af deltagere
Materialer: efter aftale, ikke incl.

Om mig
Som mindfulness instruktør og grundlægger af Powerful Mind har jeg set, hvordan mindfulness bringer mennesker i en ny og lærende tilstand, som kan bruges kunstnerisk. Med mindfulness teknikker kan du åbne nye ubevidste lag og bruge dem bevidst i den kreative, legende proces med pensel og lærred. Læs evt. mere om mindfulness og nærværstræning på www.powerfulmind.dk.