At finde vej til mig / alt det praktiske

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon/SMS, mail eller ved at udfylde formularen nederst på siden. Vælg det som passer dig bedst. Jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt.

Jeg står også til rådighed for indelende afklarende samtale, om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Priser og betaling

Da jeg stadig er studerende, tilbyder jeg sessioner til reduceret pris. Det koster 250,- kr pr session. 5 sessioner med rabat for 1000,- kr. For studerende dog 150,- kr. Du kan betale med kontant eller med Mobilepay.

Aflysning

Afbestilles booket tid mindre end 24 timer før aftalen, betales det fulde beløb.

Terapi på landet

For dig, som har brug for afstand til byens puls og indtryk, tilbyder jeg sessioner på landet, hvor roen og naturen er lige udenfor. Parkering ved adressen.


På landet

Heringløse Bygade 26C, 4000 Roskilde

Terapi i byen - Roskilde

For dig, som har brug for at være tæt på offentlig transport (bus/tog) og andre aktiviteter, tilbyder jeg sessioner i varme omgivelser i centrum hos The Mindful Way. Gratis 3 timers parkering omkring adressen.


I byen

Allehelgensgade 11A, 4000 Roskilde

Et fortroligt, særligt rum

Fortrolighed

Terapi rummet er et fortroligt rum mellem terapeut og klient, du og jeg, hvor du kan dele frit fra din verden, dine tanker, følelser og fornemmelser. Jeg har tavshedspligt.

Psykoterapeutforeningens etiske regler

Som studerende på ID Academy følger jeg psykoterapeutforeningens etiske regler. Du kan læse mere ved at klikke på links i teksten her.

Kontakt mig