At finde vej – Det praktiske

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon/SMS eller mail. Vælg det, som passer dig bedst. Jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at ringe for en indledende afklarende samtale, om hvordan jeg kan hjælpe dig.

+45 51516569

ls@lonesteiness.dk

Priser og betaling

Jeg er 4. års studerende og tilbyder sessioner til reduceret pris. 500,- kr pr. session. 5 sessioner med rabat for 2250,- kr. En session er 60 minutter.


Jeg starter pr. 1. marts 2022 op med parterapi og tilbyder sessioner af 90 minutter til intropris 5 gange til 4000,- kr.


Kontant eller Mobilepay betaling.

Afbestilling mindre en 24 timer før aftale, betales det fulde beløb.


Terapi i Roskilde

Jeg holder til i centrum af Roskilde tæt på bus, tog (8 minutter til fods fra stationen) og andre aktiviteter, Terapien foregår i varme omgivelser hos The Mindful Way. Der er desuden 2 timers gratis parkering omkring adressen.


Adresse

Allehelgensgade 11A, 4000 Roskilde

Hænder der bærer

Et fortroligt, særligt rum

Fortrolighed

Terapirummet er et fortroligt rum mellem terapeut og klient, du og jeg Her kan du dele frit fra din verden, dine tanker, følelser og fornemmelser. Jeg har tavshedspligt.

Psykoterapeutforeningens etiske regler

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og følger psykoterapeutforeningens etiske regler. Du kan læse mere ved at klikke på links i teksten her.