At finde vej - Det praktiske

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon/SMS eller mail. Vælg det, som passer dig bedst. Jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at ringe for en indledende afklarende samtale, om hvordan jeg kan hjælpe dig.

+45 51516569

ls@lonesteiness.dk

Priser og betaling

Da jeg stadig er studerende, tilbyder jeg sessioner til reduceret pris. Det koster 300,- kr pr session. 5 sessioner med rabat for 1250,- kr. For studerende og arbejdsledige dog 200,-* kr. Du kan betale kontant eller med Mobilepay.

  • Pr. 1/1-21 vil prisen være 250 for studerende og ledige

Aflysning

Afbestilles booket tid mindre end 24 timer før aftalen, betales det fulde beløb.

Terapi på landet

For dig, som har brug for afstand til byens puls og indtryk, tilbyder jeg sessioner på landet, hvor roen og naturen er lige udenfor. Parkering ved adressen.


På landet

Herringløse Bygade 26C, 4000 Roskilde

Terapi i byen - Roskilde

For dig, som har brug for at være tæt på bus, tog (8 minutter til fods fra stationen) og andre aktiviteter, tilbyder jeg sessioner i varme omgivelser i centrum hos The Mindful Way. Gratis 2 timers parkering omkring adressen.


I byen

Allehelgensgade 11A, 4000 Roskilde

Hænder der bærer

Et fortroligt, særligt rum

Fortrolighed

Terapirummet er et fortroligt rum mellem terapeut og klient, du og jeg Her kan du dele frit fra din verden, dine tanker, følelser og fornemmelser. Jeg har tavshedspligt.

Psykoterapeutforeningens etiske regler

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og følger psykoterapeutforeningens etiske regler. Du kan læse mere ved at klikke på links i teksten her.

Terapi i en coronatid

Jeg følger sundshedsmyndighedernes og Dansk Psykoterapeutforenings anbefalinger i terapien, så du trygt kan være i terapirummet. Der sprittes af før og efter hver klient, håndsprit er til rådighed og der holdes afstand. Det er også muligt at gennemføre sessioner online, hvis du ønsker det. Konkakt mig gerne for at aftale nærmere.