At finde vej – Det praktiske

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon/SMS eller mail. Vælg det, som passer dig bedst. Jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at ringe for en indledende afklarende samtale, om hvordan jeg kan hjælpe dig.

+45 51516569

ls@lonesteiness.dk

Priser og betaling

Jeg er 4. års studerende og tilbyder sessioner til reduceret pris. Det koster 450,- kr pr session. 5 sessioner med rabat for 2000,- kr. En session varer 60 minutter. Du kan betale kontant eller med Mobilepay.


Aflysning

Afbestilles booket tid mindre end 24 timer før aftalen, betales det fulde beløb.

Terapi i Roskilde

Jeg holder til i centrum af Roskilde tæt på bus, tog (8 minutter til fods fra stationen) og andre aktiviteter, Terapien foregår i varme omgivelser hos The Mindful Way. Der er desuden 2 timers gratis parkering omkring adressen.


Adresse

Allehelgensgade 11A, 4000 Roskilde

Hænder der bærer

Et fortroligt, særligt rum

Fortrolighed

Terapirummet er et fortroligt rum mellem terapeut og klient, du og jeg Her kan du dele frit fra din verden, dine tanker, følelser og fornemmelser. Jeg har tavshedspligt.

Psykoterapeutforeningens etiske regler

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og følger psykoterapeutforeningens etiske regler. Du kan læse mere ved at klikke på links i teksten her.