At vandre sammen

Jeg er Lone. På vandring i mit eget liv. Og klar til at vandre med dig.

Jeg ser mine egne oplevelser og udfordringer i livets vandring som det bedste afsæt for at forstå dig og dine udfordringer. For når vi kan spejle og forstå hinanden, får vi det tryggeste rum til udvikling. Terapien er dit rum.

Min egen rygsæk

I min rygsæk findes der mange gamle sten, som jeg har vendt og drejet. Set på ad mange omgange. Taget kærligt til mig eller sluppet bindingen til. En barndom i en dysfunktionel familie, fuld af uforudsigelighed og følelsen af at være uelsket og uønsket. Det har født mit grundsår. Et sår, jeg har dealet med ved at klare det hele selv. Ikke at have brug for nogen. Ikke bede nogen om noget. For så kan jeg ikke få et afslag, føle mig afvist og uelsket. Samtidig bliver det også svært at føle mig elsket. Og på den måde kan vi spænde så meget ben for os selv. Uden at vide det. Fordi det både sidder i tanker, følelser og krop. Når vi opdager, at noget er skævt, uden nødvendigvis at forstå, hvad det er, kan vi blive klar til noget andet. Det blev jeg klar til, lige før jeg fyldte 30. Så startede jeg i terapi. Som også var vejen til at finde de gaver og ressourcer, jeg har.

Min tilgang til terapien

Det terapeutiske rum er dit rum. Et rum, hvor du kan være dig med alt, hvad det indebærer. Jeg bestræber mig på at skabe en tryg og tillidsfuld relation, der kan give ro til dit indre arbejde. Og at møde dig med empati og nærvær. Men også det spejl og den fremkaldervæske, der kan hjælpe med at fremkalde de sider af dig, som har levet i skyggen. Som ikke har fået lov til at træde frem og blive synlige. Som du måske ikke engang selv kender. Nogle af dem kan være dine gaver. I terapien arbejder jeg integralt med både tanker, følelser og kropslige sansninger. Jeg bruger perspektiver fra mange forskellige tilgange. Det, der føles brugbart i den enkelte session. Jeg er under løbende professionel supervision og egenterapi. Mit faglige afsæt kan du læse mere om på ID Psykoterapeut uddannelsens hjemmeside.

Alt det andet, jeg også er

Jeg er 51 år. Mor til en datter på 16. Jeg er også uddannet mindfulnessinstruktør hos Henning Daverne, og har undervist og coachet en lang række børn og voksne i mindfulnessforløb. Jeg er oprindeligt uddannet indenfor marketing, og har i mange år arbejdet med kommunikation og marketing. Sidenhen fik jeg smag for undervisning og formidling. Jeg har færdes i udviklingsmiljøer i mange år, hvor jeg har arbejdet med krop, bevægelse, nærvær, polaritet og grænser. Derudover vandrer jeg gerne i naturen. Korte og lange ture. I naturen lader jeg op.

Terapi handler om at sætte os fri af gamle sår og overbevisninger, så vi kan vandre mere fuldt, helt og levende i livet

Brug for at vide mere?

Kontakt mig for en gratis afklarende samtale, hvis du har brug for at mærke, om jeg kan være din rejsefælle, dit spejl og din fremkaldervæske på din vandring i livet.